Haber

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın final maçı, Beşiktaş Stadı’nda oynanan Sivasspor maçının ardından yayınlandı.

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında EMS Yapı Sivasspor’u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, ligdeki 3. maçını galibiyetle tamamlayarak puanını 7’ye çıkardı.

Beşiktaş, 25. dakikada forvet stoper Colley’in attığı golle 1-0 öne geçerken, bu sezonun yeni isimlerinden Milot Rashica’nın 40. dakikada attığı golle maçı 2-0 tamamladı.

Sivasspor’u yenerek yoluna devam eden Beşiktaş, yenilmezlik serisini 23 maça çıkardı.

Ligdeki son yenilgisini geçtiğimiz sezon Sivasspor karşısında alan siyah-beyazlılar, oynadığı 14 karşılaşmada sezonu rakiplerine yenilmeden tamamladı. Bu dönemde 12 galibiyet ve 2 beraberlik alan Beşiktaş, bu sezon yenilgi yaşamadı.

Bu sezon Avrupa’da oynadığı 6 karşılaşmanın tamamını kazanarak UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne katılmayı başaran siyah-beyazlı ekip, ligin son 3 haftasında 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Aboubakar ligdeki golü unuttu

Ligde henüz gol atamayan Beşiktaş’ın golcüsü Vincent Aboubakar da Sivasspor’u boş geçti.

Bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde tüm gollerini atan Kamerunlu forvet, ilk maçında Tiran karşısında golsüz kaldı ve rövanş dahil Neftçi ve Dinamo Kiev maçlarında birer gol atarak toplamda 5 gole ulaştı. Arnavut takımıyla.

Ligin ilk haftasında VavaCars Fatih Karagümrük maçında penaltıdan yararlanamayan Aboubakar, Pendikspor maçında da gol atamadı.

Colley, Sivasspor’u da görmezden gelmedi

Geçtiğimiz sezon transfer döneminde siyah-beyazlı kadroya katılan Omar Colley, Beşiktaş’taki 3. golünü ise Sivasspor filelerine attı.

Bu sezon takımıyla çıktığı 8 karşılaşmada üçüncü kez gol sevinci yaşayan siyah-beyazlı oyuncu, ilk golünü 1-1 biten Pendikspor maçında atarak ligde üst üste iki gol attı. Colley, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Dinamo Kiev’e karşı deplasmanda oynadığı maçta takımını öne geçiren golü de attı.

Tüm gollerini kornerden atan Colley, Sivasspor maçında takımını öne geçirmeyi başardı.

Rashica ilk golünü attı

Beşiktaş’ın bu sezon kadrosuna kattığı oyunculardan Milot Rashica, siyah-beyazlı takımda ilk golünü attı.

İstanbul’da Dinamo Kiev ile oynanan rövanş maçında ilk kez 11. dakikada sahaya çıkan Rashica, siyah-beyazlı taraftarlar karşısında ikinci maçında gol sevinci yaşadı.

Rashica’ya gol pasını veren kişi ise şu anda ligde golü bulunmayan Aboubakar oldu.

Ghezzal tarlalara döndü

Geçtiğimiz sezon uzun süreli sakatlık yaşadıktan sonra bu sezona sakatlıkla başlayan Rachid Ghezzal, 4,5 ay sonra sahalara geri döndü.

Sezon kampının son günlerinde sakatlık geçiren tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz günlerde ailesinin yaşadığı trafik kazasının ardından bir süre Fransa’da kaldı.

Maça yedek kulübesinde başlayan Ghezzal, 88. dakikada Gedson Fernandes’in yerine oyuna girdi.

Kulüpten Muleka’ya alkışlı destek

Maçın 75. dakikasında yerini Ante Rebic’e bırakan Jackson Muleka, oyundan çıkarken bazı taraftarlar tarafından yuhalandı.

Siyah-beyazlı takım kısa süreli protestoya alkışlarla karşılık verirken, taraftarların büyük kısmı da Muleka’yı alkışladı.

Filenin Sultanları finali skor tablosunda yayınlandı

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Sırbistan ile oynadığı 2023 CEV Avrupa Şampiyonası final maçı Beşiktaş Park’ta skorborddan yayınlandı.

Maçın 88. dakikasında yayınlanacağı açıklanırken siyah beyazlı taraftarlar, filenin sultanlarına Türk bayraklarıyla destek verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu