Yaşam

Aile 8. Bölüm İzle Ekranı: Aile Son Bölüm Tek Parça Full İzle

SHOW TV’nin yeni dönemde reytinglerde tsunami etkisi yaratan dizisi Aile dün akşam 8. bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler, Parıltı Sürer ve Canan Ergüder gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Ay İmal imzalı Aile dizisinin yeni bölümünde merak konusu oldu. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Aile son bölüm tek modül tam izleme ekranı…

Aile son bölümde; Öğrendikleri gerçekle yüzleşme fırsatı bulamayan Aslan ve Devin, ellerine geçen telefonla kendilerini hastanede bulurlar. Yağmur’un tedavisi sürerken yaşadıklarının sorumlusunun Serhat Koruzade olduğu öğrenildi.

Bu bilgiyi herkesten önce elde eden Hülya, ailesini olası bir beladan korumak için tüm delilleri yok etmeye çalışır. Cihan’ı tehdit eder ve her şeyi düzeltmeye yardım etmesi için onu zorlar. Aslan bir hafta uğraşsa da sonunda kimin yanıldığını anlar.

Aslan için içinden çıkılmaz bir karmaşanın içinde olduğu bu dönemde gerçek, “Zulmü görmezden gelmek mazluma ihanettir”dir. Bu yüzden Serhat’a vereceği cezayı çoktan belirlemiştir.

Devin ve Hülya kendi gerçekleriyle Aslan’ın karşısına çıkacaklardır. Yağmur’u toplamak için verilen yemekte her şey olması gerektiği gibi gitmez. Devin ve Yağmur beklenmedik bir yüzleşme yaşar. Bu sırada Eko, bilmediği gerçeklerin peşine düşer.

Hülya, Serhat’ı yurt dışına kaçırmak için İbo’dan yardım alır. Cihan da bu işbirliğinden nasibini aldı. Ancak Hülya’nın hesaba katmadığı bazı durumlar kelam meselesidir. Aslan’ın Devin’e soracağı tek soruyla Devin, herkesin kaderini değiştirecek bir karar vermek zorunda kalır.

Aile Önceki Bölümde Neler Oldu?

Masada çıkan bir tartışmanın ardından Aslan ve Devin’in evliliği çıkmaza girer. Devin toplanıp meskenden ayrılırken çift boşanma noktasına gelir. Bu süreçte kendini işe veren Aslan, kumarhaneleri yurt dışına satmak için harekete geçer. Ancak bu onu iş ortağı Serhat Koruzade ile karşı karşıya getirir. Öte yandan Hülya, Aslan’ın aldığı bu kararı desteklemez. Koruzadeler ile ilişkisini bozmamak için İbo ile iş birliği yapar. Hülya, Yağmur’un Serhat ile olan ilişkisini de öğrenecektir.

Devin bu süreçte kliniğe gitmeye karar verir. Bu durum en çok Cihan’ı etkilerken; Seanslarına kaldığı yerden devam etmek isteyen Cihan her yolu deneyecektir. Aslan ve Devin beklenmedik bir olay nedeniyle haftalar sonra görüşmeye gelmelerine rağmen barışmak için rastgele bir adım atmazlar. Ancak o gece birbirlerine olan hisleri sayesinde aralarındaki bağ bir kez daha büyük bir sınavdan geçecektir. Serhat, İzmir’de işlediği cinayetin tek görgü tanığı olan Yağmur’un izinden gitmeye başlar. Ati’nin yardımıyla Yağmur’un adresini bulur. Artık Yağmur’u büyük bir mücadele beklemektedir. Öte yandan Yağmur’un eskort geçmişiyle ilgili istediği kanıtlara ulaşan Hülya’nın gerçekleri ortaya çıkarması Aslan ve Devin başta olmak üzere tüm aileyi yeni bir tehlikeye atacaktır.

Aile 8. Kısım Tek Kesim İzleme Ekranı

AİLE SON BÖLÜM SON MODÜL TAM İZLE EKRAN

bahcesaray-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu