Haber

Altay’ın genç futbolcusu Eren Erdoğan: ‘Çok iyi çalışıyoruz ve kendimizi yorgun hissediyoruz’

Altay’ın genç oyuncularından Eren Erdoğan, siyah beyazlıların Afyon kampında kulübün Youtube kanalına açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Kamp yoğun. Çok iyi çalışıyoruz ve kendimizi yorgun hissediyoruz” dedi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay’ın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Eren Erdoğan, takımının Afyon kampında kulübün Youtube kanalına açıklamalarda bulundu. Altay’da çok iyi vakit geçirdiğini ve daha iyisini yapabileceğini söyleyen Eren, “Geçen sezon iyi bir sezon geçirdiğimi biliyorum ama daha iyisini yapamadığım söylenemez. Geçen sezon hep oynadığım ilk sezonumdu. “Bu sezon çok daha iyi olacak diye düşünüyorum. Takımıma daha fazla gol katkı sağlamak istiyorum” dedi.

“Çok iyi çalışıyoruz”

Kampın ağır geçtiğini vurgulayan Eren Erdoğan, “Çok iyi çalışıyoruz ve kendimizi yorgun hissediyoruz. Tuna hocamızın ‘Sezon başında kampta ağlamayan sezonda gülemez’ diye bir sözü vardır. . Aynen öyle. İnşallah sezonda alırız” dedi.

“Çok yetenekli çocuklar”

Kendisinden küçüklerle uygun bir bağı olduğunu ifade eden Erdoğan, “Onun üstünde veya altında kimseyi görmüyorum. Ağabeylerime saygı duyduğum gibi küçük kardeşlerime de saygılıyım. Geleceklerini düşünüyorum. güzel bir yer.Karakter olarak çok yetenekli ve düzgün çocuklar var.”

“10 Numaranın Sorumluluğu Yüksek”

10 numara formaya olan hayranlığını dile getiren Erdoğan, “10 numara formanın sorumluluğunun ağır olduğunu biliyorum ve kaldırabileceğimi düşünüyorum. İnşallah bu sezon 10 numaraya yakışır şekilde skora katkı sağlayabilirim. “

“Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var”

Son olarak taraftarlara bir açıklama gönderen Eren Erdoğan sözlerini şöyle tamamladı:

“Geçen sezon çok acılar çektik ve taraftarımızın çoğundan uzaktaydık. Onların desteğini her zaman hissediyoruz. Kendi sahamızda oynadığımızda bize güç ve güç veriyorlar. Umarım bu sene tribünlerde olurlar ve biz de tribünlerde oluruz.” Sahada elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.” – İZMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu