Haber

Antalyalılar 2022’de EKDAĞ Sosyal Tesislerine akın etti

Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi EKDAĞ A.Ş tarafından işletilen Atatürk Parkı Sosyal Tesisi, Barbaros Çay Bahçesi, Konyaaltı Sahili Sosyal Tesisi ve 1 Nolu Boğaçayı Plajı tesisi 2022 yılında ziyaretçi akınına uğradı. Sosyal tesisler yerli ve yabancı 453 bin 166 kişiyi ağırladı.

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı EKDAĞ tarafından işletilen sosyal tesislerde, Antalyalılara kaliteli hizmet uygun fiyata sunuluyor. Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri, Barbaros Çay Bahçesi, Konyaaltı Sahili Sosyal Tesisi ve Boğaçayı 1 Nolu Plaj

EKDAĞ binlerce yerli ve yabancı vatandaşın tercihi olmaya devam ediyor.

EKDAĞ KONYAALTI TESİSLERİ BU YAZ DA FAVORİ

Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı’nda hizmet veren EKDAĞ Sosyal Tesisleri her yaz tatilcilerin gözdesi oluyor. Mavi Bayraklı tesisteki şezlonglardan yürüyüş yollarına, yenilenen restorandan soyunma kabinlerine ve cankurtaran ekibine kadar tatilciler huzurlu ve inançlı bir ortamda denizin tadını çıkarıyor. Tesis, 2022 yılında 134 bin 536 misafirine konforlu bir deniz keyfi yaşattı.

BOĞAÇAYI’NDA YENİ PLAJ

Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Sahili’nde Antalyalılarla buluşturduğu bir diğer sosyal tesis olan Boğaçayı sahil işletmesi No.1 de kısa sürede beğenildi. Eylül ayında Boğaçayı Köprüsü’nün batısında hizmete açılan tesis, 39 bin 116 kişiyi ağırladı. Uygun fiyat politikası ile hizmet veren Boğaçayı Beach Business No.1, konuklarına kahvaltı, fast food ürünleri, şezlong ve şemsiye hizmeti sunmaktadır.

BARBAROS’TA YENİDEN ÇAY KEYFİ

Antalyalıların hafızalarında nadide bir yer tutan Barbaros Çay Bahçesi sosyal tesis olarak yenilenen yüzüyle 2022 yılında hizmete açılmıştır. Konyaaltı Caddesi üzerinde yer alan Barbaros Çay Bahçesi, denize karşı konumuyla keyifli çay sohbetlerinin adresi oldu. Ferah ortamı, çağdaş cafe ve mutfağı ile EKDAĞ A.Ş. Barbaros Çay Bahçesi tarafından işletilen geçen yıl 127 bin 444 kişiye hizmet verdi.

GÖRÜNÜM VE LEZZET UYGUN FİYATA

Atatürk Parkı içerisinde yer alan EKDAĞ Sosyal Tesisi, Akdeniz ve Beydağları’nın muhteşem manzarası, uygun fiyatlı ve lezzetli menüsü ile Antalyalıların buluşma noktası olmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü falezler üzerinde yer alan sosyal tesis, haftanın 7 günü ziyaretçi akınına uğrarken, 2022 yılında tesislerden 152 bin misafir faydalandı. aileler eşsiz Akdeniz manzarasının tadını çıkarırken.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu