Yaşam

AŞT’nin yeni oyunu Polisler seyirciyle buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yeni yetişkin oyunu “Polisler” seyirciyle buluştu. İlk gösterimini Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Gösteri Sahnesi’nde yapan oyun ilgiyle izlendi.

Polonyalı oyun yazarı Slawomir Mrozek’in ilk oyunu “Polisler”, Murat Karasu yönetmenliğinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelendi. Başrollerinde Mustafa Doğan Ayhan, Unsur Özkaya, Emre Karaoğlu, Beyza Ergezer Şahin, Talat Turhan Türkeli ve Tolga Avcu’nun yer aldığı oyun ilk gösterimde seyircilerden tam not aldı. AŞT Genel Sanat Direktörü Mehmet Özgür, Antalya’nın en teknolojik aşamaya sahip olduğunu belirterek, “Muhittin Böcek Başkanımıza bize bu imkanları sağladığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

OYUNUN KONUSU

Oyun, bilinmeyen bir ülkede, bilinmeyen bir zamanda yıllarca süren direnişinden vazgeçmek isteyen ve otoriter rejimden yana olmak isteyen bir “suçlu” ile başlar. Serbest kalmasıyla polis teşkilatı anlamını yitirmek üzere; İsyan eden ve isyan eden birine ihtiyaç var. İnsanlar; Aksi gibi görünen yetkililer tarafından rejim kışkırtılmaya çalışılır ama otoriter rejimin baskısı altında kalan halk asla iktidarın karşısında olmaz. Örgütün tek çıkış yolu vardır; kendi hatanı yap
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

seyitgazihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu