Haber

Başkana söylediler.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte Ankara gezisinin ikinci gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Başkan Yardımcılarını ziyaret etti. Görev süresi boyunca yaptığı işlerden ve tamamladığı projelerden bahsetti. Genel Müdürlük MYK Salonu’nda gerçekleştirilen sunum, Genel Müdür Kılıçdaroğlu ve Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seyit Torun’dan tam not aldı.

Sunumun ardından Lider İduğ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Biz projelerimizi hayata geçirirken Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve önerileri daha doğru ve anlamlı sonuçlar almamızı sağlıyor. Arttırmaya devam edeceğiz” dedi.

memnun, talimat

CHP Genel Başkanı ise yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yerel yönetimlerin halkla doğrudan bağlantısının değerine dikkat çeken Kılıçdaroğlu, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimine en üst düzeyde katılımın sağlanması için başta üniversite öğrencileri olmak üzere gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Asistanlar dinledi.

Başkan İduğ ve Bornova heyeti, Kılıçdaroğlu’nun ardından CHP Genel Başkan Yardımcılarını da ziyaret etti. Görev süresi boyunca yaptığı hizmetleri ve yatırımları Genel Başkan Yardımcılarına anlatan Önder İduğ, grup çalışmasının ve birlikte hareket etmenin önemine işaret ederken, Önder İduğ, Genel Başkan Yardımcıları Erdoğan Toprak, Ahmet Akın, Gülizar Biçer Karaca, Veli Ağbaba, Ali Öztunç, Onursal Adıgüzel ve General Bornova’nın büyümesini sağlayan projelerde emeği geçen Önder Başdanışmanı Tuncay Özkan’a teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

catalcahaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu