Teknoloji

Call of Duty: Warzone Caldera Kapatılacak

Eğer Görev Çağrısı: Warzone Caldera Eğer oynuyorsanız size kötü bir haberimiz var. Activision tarafından yapılan duyuru ile Battle Royale oyunu eylül ayında kapanacak. Detaylar burada.


İlginizi çekebilir: Call of Duty 2023 Hakkında Yeni Bilgiler Sızdı


Mart 2020’de çıkan Call of Duty: Warzone, bildiğiniz üzere Verdansk haritası ile gündeme gelmişti. Black Ops Cold War ile dönüşüm geçirerek Cold War dönemine özgü bir görünüme sahip olan bu harita, Call of Duty: Vanguard ile bizi Pasifik’i dolaşan Caldera haritasına bayrağını taşıdı.

Call of Duty: Warzone Caldera’ya Yakında Veda Edeceğiz

Kasım ayında Warzone 2.0 çıkmasına rağmen aynı ay içinde adı Call of Duty: Warzone Caldera olarak değiştirilen ilk oyunun sunucuları kapatılmadı ve oyuncular Battle Royale keyfini sürmeye devam etti. Ancak her güzel şeyde olduğu gibi bu oyunda da yolun sonu yaklaşıyor.

Activision tarafından yapılan yeni duyuru ile kaydedilen tüm aşamalar, envanterler ve çevrimiçi hizmetler 21 Eylül 2023 tarihinde sona erecek. Yayıncıya göre orijinal oyunun fişi çekildikten sonra geliştirici grupları tamamen Warzone 2.0 içeriğine odaklanacak. Ancak Call of Duty: Warzone Caldera için Contemporary Warfare, Black Ops Cold War veya Vanguard’da alınan içerikler bu oyunlarda bulunmaya devam edecek.

bahsili-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu