Teknoloji

Dijital Geleceğin Uzmanları İzmir’de Buluştu

Bulutistan, Norm Digital ve Arista Networks sponsorluğunda “Dijital Gelecek Şimdi ve Burada” projesi kapsamında düzenlenen etkinlik, İzmir de gerçekleştirildi.

Türkiye’nin lider yerel bulut sağlayıcı şirketiİşletmelerin hayatını kolaylaştıran çözümler, çağdaş teknolojiler, bulut hizmetleri ve kurumların dijital çağda dijital dönüşüm yolculuklarında ihtiyaç duyduğu çözümleri sunan Bulutistan, Norm Digital ve Arista Networks’ün desteği ve katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte ve bulut çözümlerinin şirketlere sunduğu değerli fırsatlar masaya yatırıldı.

Bulut bilişim, Türkiye’de ve dünyada dijital segmentin temeli haline gelmesine rağmen, birçok kuruluş hala bu güçlü aracı optimize etmeye çalışıyor. Bu doğrultuda bulut bilişim teknolojileri ile kurumların artan verilerinin 7 gün 24 saat, yılın 365 günü, kesintisiz, güvenilir, esnek ve hızlı form.

Bulutistan Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Gençtürk Etkinlik gündemi kapsamında yaptığı konuşmada; “Dijitalleşme artan bir hızla hayatımızda yer almaya devam ediyor. Dijital dönüşüm yolculuğunda doğru bir stratejiye sahip olmak yeterli değil, bu stratejinin hayata geçirilmesini sağlamak da gerekiyor. Bulutistan olarak verinin katlanarak arttığı günümüzde bulut teknolojisi tercihlerinde etkili olan tüm konuları karşılamak için çalışıyoruz. Teknoloji şirketlerinin bu yüksek değerlemelerinin arkasında elbette birçok teknoloji devinin ürettiği yenilikçi çözümler var.”

Ege’nin en büyük teknoloji ve danışmanlık şirketi olma hedefiyle 2021 yılında İzmir’de faaliyetlerine başladılar. nebelirten Norm Digital Genel Müdürü Erkan Yeniçare, “Norm Digital olarak ulusal ve küresel ayak izlerini sürdürmek isteyen bir teknoloji şirketi olma hedefiyle, çözüm ortaklarımıza ve çalışanlarımıza güven, değer ve zenginlik katan bir bakış açısıyla faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Yakın gelecekte teknoloji alanında dünyanın en iyi işveren markaları arasında tercih edilen ilk 20 içinde yer almak temel hedefimiz” dedi.

Arista Networks Satış Müdürü Altan Ceng iztekin eğer; “Arista Networks olarak Türkiye’de finans, kamu ve e-ticaret sektörleri için kurumsal müşteri segmentinde birçok önemli başarıya imza attık. Aynı zamanda dünyada ve Türkiye’de adından sıkça söz ettiren Microsoft, Trendyol, Türk Telekom, KKB, Bulutistan gibi global ve yerel ölçekteki en değerli firmaların tercih ettiği firmalar arasında yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu