Haber

Energy Globe’dan İSKİ’ye 4 Ödül

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kurumu İstanbul Su ve Kanalizasyon İşletmesi’nin (İSKİ) 180 ülkeden 2 bin 500 projenin başvurduğu Energy Globe Awards’da İSKİ 4 ulusal ödül kazandı. İdare, Su Kayıp Kontrol Müdürlüğü, İstanbul Su Kontrol ve Otomasyon Merkezi (İSKOM), Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımı Güneş Enerjisi Santrali (GES) ve Su Kullanımı Farkındalığı ile ödüllere layık görüldü.

Energy Globe Türkiye Ödül Töreni dün akşam Avusturya’nın İstanbul Başkonsolosluğu’nda gerçekleştirildi. İSKİ, 180 ülkeden 2.500 projenin başvurduğu Energy Globe Awards’da 4 ulusal ödül kazandı. Yönetim, Su Kayıpları Kontrol İdaresi Başkanlığı, İstanbul Su Kontrol ve Otomasyon Merkezi (İSKOM), Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımı Güneş Enerjisi Santrali (GES) ve Su Kullanımı Farkındalık çalışmaları ile ödüllendirildi. İSKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcısı Begüm Çelikdelen, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Prof. Dr. Tuğba Ölmez Hancı ve Su ve Atıksu Teknolojileri Daire Başkanı İsmail Aydın katıldı.

İSKİ GENEL MÜDÜRÜ DR. ŞAFAK BAŞA: SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇEVRE YÖNETİMİNE KATKI SAĞLIYORUZ

Ödül töreninde konuşan İSKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, İBB Lideri Ekrem İmamoğlu’nun çizdiği İstanbul Vizyonu çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, ödülleri almaya hak kazanan çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Ödül aldığı projeler hakkında bilgi veren Dr. Başa, tüm bu çalışmalarla İstanbul’un suyunu koruduklarını ve saf enerji kaynaklarına yöneldiklerini belirtti. Bu sayede yönetimin sürdürülebilir çevre yönetimine katkı sağladığını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu