Haber

“Engellerin Arkasında Kimseyi Bırakma Projesi” Kapanış Programı Yapıldı

Engelsiz Yaşam Spor Sanat ve Kültür Derneği (EYSAD) Kurucu Lideri Derya Balcı, kimsenin geride kalmasını istemediklerini belirterek, “Hayallerinizi gerçekleştirebileceğinize inanıyorsanız, her zorluğun bir çıkışı vardır.” söz konusu.

EYSAD’ın düzenlediği “Kimseyi Geride Bırakma Engelleri Geride Bırak Projesi”nin kapanış töreninde konuşan Balcı, derneği geçen yıl bir grup gönüllüyle kurduklarını söyledi.

Balcı, ilk olarak İçişleri Bakanlığı öncülüğünde “Kimseyi Geride Bırakma Engelleri Arkada Bırak” projesini hayata geçirdiklerini belirtti. dedi.

Proje ile sadece engellilere değil ailelerine de rehabilitasyon imkanı sağladıklarını anlatan Balcı, şöyle konuştu: Sporkültürel faaliyetler içerisine dahil edebilecekleri bir proje hazırladıklarını belirtmişlerdir.

Bu kapsamda ailelerle birlikte çeşitli etkinliklerin yanı sıra 5 şehre gezi düzenlediklerini belirten Balcı, “Özel kardeşlerimiz ve ailelerinin destek ve dualarıyla daha güzel çalışmalara imza atmayı kendimize ilke edindik” dedi. sözünü kullandı.

Engellilere hizmet, hizmetlerin en büyüğü

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da engellilere hizmetin en büyük hizmet olduğunu belirterek, bunu yapmaktan onur ve mutluluk duyduğunu söyledi.

Engellilere yönelik pek çok etkinlik ve hizmeti hayata geçirdiklerini anlatan Altınok, görme ve işitme engelliler merkezi ve kütüphanesi, otizmli çocuklar için eğitim merkezi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Gündüz Bakımevi açtıklarını kaydetti. engelliler için

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu