Yaşam

ESHOT’un 80. yılı için fotoğraf yarışması

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, kuruluşunun 80. yılı kapsamında ulusal fotoğraf yarışması düzenliyor. “ESHOT ile 80 Yıl Yolculuğu” konulu yarışmada ESHOT hizmetlerini yansıtan fotoğraflar ödüllendirilecek.

Türkiye’de toplu ulaşım hizmetlerinin ana kurumlarından biri olan ESHOT Genel Müdürlüğü, 27 Temmuz 2023 tarihinde 80. yılını kutlayacak. Bu kapsamda, iş birliği ile “ESHOT ile 80 Yıl Yolculuğu” konulu fotoğraf yarışması düzenleniyor. türkiye fotoğraf sanatı federasyonu 18 yaş üstü herkese açık olan ulusal yarışmada, şehir merkezindeki hizmetinin yanı sıra çevre ilçe ve köylere toplu ulaşım sağlayan ESHOT araçları, işçiyi yansıtan orijinal fotoğraflarla ödüllendirilecek, seyahat eder ve durur.

“Halkımıza da sunacağız”
Kurumun 80 yıllık geçmişi ve tecrübesi ışığında hizmet kalitesini her zaman artırma vizyonuyla faaliyet gösterdiğini vurgulayan ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey, “ESHOT tüm yurtta bilinen ve tanınan bir İzmir markasıdır. Halkımızın gözünde ve gönlünde ayrı bir yeri olduğunu biliyoruz. Kalplerdeki ESHOT’u fotoğraf sanatı ile ölümsüzleştirmek istiyoruz. Amatör ya da profesyonel, bu sanata gönül vermiş tüm fotoğraf tutkunlarını yarışmamıza katılmaya davet ediyorum. Uzmanlardan oluşan heyetin yaptığı değerlendirme sonucunda dereceye giren ve sergilenmesi pahalıya mal olan eserleri düzenleyeceğimiz stantta halkımızın beğenisine sunacağız.”

Birincilik ödülü 15 bin TL
Yarışmanın birincilik ödülü 15 bin, ikincilik ödülü 10 bin, üçüncülük ödülü 7 bin 500, mansiyon 4 bin, ESHOT Özel Ödülü ve Komite Özel Ödülü 3 bin TL olacak. her biri. Sergilenmeye değer en fazla 40 fotoğrafa 500 TL ödül verilecektir.

Son başvuru tarihi 14 Haziran
Seçici kurulda Prof. Dr. Zühal Özel Sağlamtimur, Dr. Alahattin Kanlıoğlu, Dr. Pınar Meriç, Birol Üzmez, Mehmet Yasa, Tayfun Kocaman ve Yusuf Tuvi yer alıyor. Yarışa katılmak isteyenler 14 Haziran 2023 tarihine kadar “tfsfonayliyarismalar.org” web sitesi üzerinden online başvuru yapabilirler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu