Haber

Kaçırılan masa! Trabzon’da maçı birlikte izleyecek başkanlardan mesaj

Temsilcimiz Trabzonspor UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off türündeki ilk maçında Basel ile karşılaşacak. Maç öncesi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve kulüp başkanları bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

“TÜM RENKLER TRABZONSPOR OLACAK”

Bugün tüm takım taraftarları TrabzonsporTFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, “6 Şubat’ta meydana gelen deprem bizi derinden etkiledi. Gerçekten yüreğimiz yanıyor. Trabzonspor Bugün oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Buradan tüm dünyaya bir mesaj vermek istiyoruz. Acımız büyük. Enkaz altında kalan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bugün hangi takım olursa olsun tüm renkler Trabzonspor’un olacak.

“DOSTLUĞUNUZUN RESMİ OLMASINI İSTİYORUZ”

galatasarayBaşkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada, “Orada insanlar mağdur. Futbol ailesi olarak böyle bir günde Trabzonspor’a destek olmak, güç vermek ve başarısına ortak olmak, birlik ve beraberliği ilan etmek için bir araya geldik. Dostluğun Türk futbolunda da resmiyet kazanması gerekiyor. Trabzonspor’da Sayın Başkan’a ve futbolculara başarılar diliyorum” dedi.

“BU RUH KALICI OLMALIDIR”

Fenerbahçe Lideri Ali Koç, kulüpler arasındaki birlik ve beraberliğin devam etmesi gerektiğine değinerek, “Yaralarımızı ilk günden itibaren birlikte saracağımızı söylüyoruz. Futbol ailesi olarak üzerimize düşen her şeyi yaptık. Bu dayanışma ruhunun futbolda daim olmasını temenni ediyorum” diyen Can, “Altıya geldiğimizde hayatta çok daha önemli sorunların olduğunu görüyoruz. Birbirimize destek olduk. Gelebilecek tüm kulüpler olarak Trabzonspor’u desteklemeye geldik. Depremin yarattığı bu felaketin ardından dayanışma ruhunun daha da kalıcı olmasını temenni ediyorum.”

“BU MAÇ AMACINA ULAŞTI”

Trabzonspor Lideri Ahmet Ağaoğlu, hatıra bileti alan kulüp liderlerine, yöneticilerine ve taraftarlarına teşekkür ederek, “Futbol kulüpleri, TFF ve yöneticiler olarak üzerimize düşen büyük sorumluluk var. Üzerimize düşen sorumluluğu elimizden geldiğince ve fazlasıyla yerine getirmeye çalıştık. Bu tabloyu görmek benim için bu maç.Maçla ilgili bir şey söylemek istemiyorum, beraberlik tablosunu görmek bana bu maçın amacına ulaştığımızı söylüyor’ dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu