Haber

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay Örnekköylü Kadın Platformu’nun Kahvaltısına Katıldı

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Örnekköylü Hanımlar Platformu’nun düzenlediği kahvaltıya katıldı. Başkan Tugay, “Karşıyaka her zaman bir aydınlanma şehri olmuştur. Bu aydınlanmanın en önemli gücü ise kadınlardır.”

Örnekköylü Kadın Platformu’nun bugün düzenlediği kahvaltının konuğu Cemil Tugay oldu. Önder Tugay’a CHP İzmir Milletvekili Adayı Helil Kınay eşlik etti. Programda Karşıyaka ile her zaman gurur duyduğunu vurgulayan Tugay, şunları söyledi:

“Karşıyaka her zaman bir aydınlanma şehri olmuştur. Kadınlar bu aydınlanmanın en önemli gücüdür. Karşıyaka kadınlarıyla güçlü ve güzel bir şehirdir. Bugüne kadar kadın ve çocukların hakları aynı zamanda Cumhuriyet için emanet edilmiştir.” ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği her canlının hakkını korumak, gençlerimizin geleceği ve herkesin birbirine saygı duyduğu bir yaşam için sizlerle birlikte çalıştık. bu çabanın öncü şehirlerinden biri olmak.Saygı içinde yaşadığını, burada gerçek Cumhuriyet’in ilkelerine bağlı bir toplum olduğunu biliyor.Buraya gelen ve bu tabloyu gören herkes Karşıyaka’nın ne demek istediğini çok iyi anlıyor. Bugüne kadar böyleydi bundan sonra da böyle olacak.Bu değerin oluşmasında her birinizin emeği geçti.Bu yüzden size canı gönülden teşekkür ediyorum.Karşıyakalı olarak her zaman yanınızda oldum. Bu şehrin gururu, bu gurur tablosunu sonuna kadar hep birlikte koruyacağımızdan hiç şüphem yok. Bugün İzmir Çevre Mühendisleri Odası Başkanı iken bizimle çalışan milletvekili adayımız Helil Kınay’ı aramızda görmekten mutluluk duyar, hepinize çok teşekkür ederim.”

CHP İzmir Milletvekili Adayı Helil Kınay da şöyle konuştu:

“Beni sofranıza davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi ben bir çevre mühendisi ve bir kadın olarak Karşıyaka’da çok keyifli işlerde birlikte olma fırsatı yakaladım. Keyifli bir yola öncülük edecek arkadaş olduk. birlikte yaşam.Aslında İzmir ve Karşıyaka’da çok farklı bir yerde olduğumuzu her zaman gördüm.Buradaki arkadaşlarımın her biri, dünyanın her köşesinde peşinden koştuğumuz eşitlik, aydınlanma, çağdaşlık ve umuda birer dostumuzdur. memleket hak ettiğimiz iyiye.bir ömür emeğini buradan alıp heryere yayacak güç ve kudrete sahip.burada sizden öğrendiğim çok şey var.burada sizlerle olmaktan,bir millet olmaktan çok mutluyum Yoldaş, İzmir’in Türkiye’nin geleceğini aydınlatacağına inanıyorum. Ama Karşıyaka da İzmir’in içinde, beni aydınlattığına inanıyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu