Haber

Manisa Akhisar’da motosiklet muayenesi

MANİSA (İGFA) –Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce yenilenerek Akhisarlıların hizmetine sunulan Şehit Necdi Şentürk Parkı’nda motosiklet sürücüleri kontrol edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Trafik Zabıta Grupları ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin iş birliğiyle gerçekleştirilen denetime Akhisar Genel Müdürlük İşleri Müdürü Murat İpek de eşlik etti.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte özellikle vatandaşların parkı yoğun olarak kullandığı akşam saatlerinde, motosiklet kullanımından dolayı meydana gelebilecek kaza ve diğer aksiliklerin önüne geçmek amacıyla yapılan denetimde; sürücülerin kask takıp takmadığı, trafik güvenliği, yeterlilik belgeleri, trafik ihlalleri, abartılı egzoz denetimleri yapıldı.

Denetimler sonucunda kurallara uymayan sürücülere idari para cezası uygulandı ve bazı sürücülerin belgeleri iptal edildi. Denetimle ilgili bilgi veren Ulaşım Daire Başkanı Hüseyin Üstün, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde yakın zamanda yenilenen ve yaklaşık 35 bin metrekare alana sahip Kültürpark’ta, Emniyet Müdürlüğü ekipleri, motosiklet kullanımından kaynaklanan kaza ve olumsuzlukları en aza indirmeyi ve trafik güvenliğini sağlamayı hedefliyor. Ortak bir denetim gerçekleştirdik. Bu denetimler hız kesmeden devam edecek.”

haberdiyadin.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu