Haber

Muğla Büyükşehir Masa Tenisi Sporcularından 8 Madalya

Muğla Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi sporcuları, “U-19 Gençler Kadın/Erkek Takım/İl Bireysel Şampiyonası” karşılaşmasında grup ve ferdi kategorilerde büyük başarı elde ederek 2 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi sporcuları, 3-4 Şubat 2024 tarihlerinde Menteşe’de düzenlenen “U-19 Genç Kadın/Erkek Takım/Bireysel İl Birinciliği Maçı”nda, Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi sporcuları, 3 takım ve 9 sporcuyla katıldıkları turnuvadan 8 madalya ile döndü. . 16 spor kulübünün 48 sporcuyla katıldığı turnuvada Büyükşehir Belediyesi sporcuları erkekler grup derecelerinde; Metehan Zabir, Yiğit Fikret Zabir ve Ufuk Çiftçi’den oluşan A Takımı İl Birincisi ile altın, Can Kızılkaya, Mehmet Fazilet Demirtaş ve Rüzgar Alp Yaçınkaya’dan oluşan B Takımı İl İkincisi ile Çınar Aziz, Tuna Görmek ile gümüş ve Nihat Buyruk Bozyer’den oluşan C Takımı ile il üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Büyükşehir Belediyesi kadın takım kategorilerinde Aybige Feride Üstündağ, Eylül Demirtaş, Ela Bennu Karaağıl ve Buğlem Gündüz’den oluşan kadın grubu İl İkincisi olarak gümüş madalya kazandı. Erkekler Bireysel Sınıflarda İl Birinciliği Metehan Zabir altın, Ufuk Çiftçi İl İkinciliği gümüş, Can Kızılkaya İl Üçüncülüğü bronz, Mehmet Fazilet Demirtaş İl Üçüncülüğü ve yine bronz madalya kazandı. Bireysel Kadınlarda ise Aybige Feride Üstündağ İl İkincisi olarak gümüş madalya kazandı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, katıldıkları turnuvada büyük başarı elde eden Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü masa tenisi sporcularını ve antrenörleri Hale Balım Üstündağ’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu