Yaşam

ROIUS NATURALS CALMA SERİSİNİN YENİ ÜYESİ

Roius Naturals CALMA Serisi, bilhassa kuru, kurumuş ve hassaslaşmış ciltlerin yardımına koşan CALMA Cream Moisture+ ile büyüyor.

Cildiniz hassas olduğu için birçok eseri kullanmak sizin için sorun mu oluyor? Ya da normal/kuru bildiğiniz cildinizde son devirde hiç yaşamadığınız akne, yağlanma meseleleri mı baş gösterdi? Ergenlik devrinde bile bu türlü olmamıştı diye mi düşünüyorsunuz? Nedeni hasar gören cilt bariyeriniz ve yanılgılı eser kullanımı olabilir.

CALMA Cream, hem cilt bariyerinizi akne oluşumu ve nem kaybına karşı güçlendiriyor, hem de küçük molekül yapısı ile alt katmanlarına inerek cildi neme doyuran Sodyum Hyalüronit ile sağlıklı parlaklık kazandırıyor.

Niasinamid ve yeşil çay ile cilt bariyerini güçlendiren, hyalüronik asit ile derinden nemlendiren günlük yüz nemlendiricisi

İçeriğindeki niasinamid ile ciltte bariyerin yapılanmasını sağlayan seramid oluşumunu destekliyor. Leke oluşumu ile savaşıyor. Akne tedavisine yardımcı oluyor. Yeşil çay özü ile ciltte akne ve erken yaşlanmaya neden olan hür radikal hasarı ile savaşıyor. Yeşil çayın (EGCG) klinik deneylerle tesirini kanıtlamış antioksidan tesiri ile cildi aydınlatmaya ve hücre sıhhatini muhafazaya yardımcı oluyor. Cildi yatıştırıyor. Hyalüronik asit ile cildi derinden nemlendiriyor. Cilt bariyerinin güçlenmesine yardımcı oluyor.Hassas ve hassaslaşmış ciltlerde kızarıklığın azalmasına ve yatışmasına yardımcı oluyor. Cilde nemi hapsederken, gün uzunluğu konforlu bir sonuç sağlıyor.

Roius Naturals Calma Cream Moisture+
283 TL
roiusnaturals.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu