Teknoloji

Sadece Hayran Modelini ve Yayıncısını Dehşete düşüren Sapık Amouranth Yeniden Evde

Baş belası sapığıyla uzun süredir yas tutan Amouranth’ın kabusu geri döndü! Yayıncı ve OnlyFans modelinin evine girmeye çalışan adam, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Twitch’in en olaylı isimlerinden biri olan Amouranth, kaygıdan kurtulamıyor.

Platformun en çok tartışılan kategorisi jakuzi yayınlarının yıldızı, aynı zamanda OnlyFans’ın içerik yapımcısı olan ve bundan para kazandığını daha önce açıklayan Amouranth, geçtiğimiz günlerde herkesi şoke etmiş ve gözyaşları içinde itiraf etmişti. evlendi ve kocasının zoruyla birçok şey yaptı.

Bu çok korkutucu anların ardından Amouranth, sapığın geri döndüğünü duyurdu. Ancak bu kez adamı karşılayan polisler oldu.

Adamın yakalanıp polis otosuna bindirilmesinden önce biraz kovalamaca yaşandığını kaydeden Amouranth, polis kendisini fark etmeden yavaş yavaş uzaklaşmaya çalıştığını söyledi.

Amouranth ise adamın ilk hamlesinin bu olmadığını belirterek, geri dönmesinden korktuğunu söyledi.

Yayıncının evine daha önce defalarca gelen ve son kez gizemli bir paket ve anahtar bırakan adam, daha önceki tüm tutukluluklarından salıverildi ve aynı eylemleri gerçekleştirmeye devam etti. Aslında durum o kadar kontrolden çıkmıştı ki, gizemli bir takipçi birkaç ay önce Amouranth’a 70.000 dolar nakit para, muhafaza ve kendini koruması için çeşitli araçlar göndermişti.

kurucasile-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu