Haber

Sırf Başı Örtülü diye Dans Eden Kadını Eleştiren Kullanıcıdan Örtü Gibi Yanıtlar!

@adunyayiyoket kullanıcısı Twitter’da dans ederken başı örtülü bir kadının fotoğrafını paylaşarak, ‘Ben kimseyi ciddi olarak yargılamıyorum ama sence olur mu abla? Gerçekten oldu mu?’ Not ile paylaşıldı. Sırf başı kapalı diye kadının dans etmesini sosyal medyada eleştiren kullanıcının sert cevaplarına bir göz atalım ?

“Açma-kapama” sorunu sizce de artık çok kötü değil mi? Açık ya da kapalı, hepimiz istediğimiz gibi olmakta, istediğimiz kadar hareket etmekte, istediğimiz kadar giyinmekte özgürüz! Bu sadece bir rezalet ve birbirimizden tamamen farklı iki türmüşüz gibi davranılmasından başka bir şey değil, sanki hep örtündük ya da örtündük diyerek ayrıldık.

Ama doğal olarak hala bunu anlamayan ve saçma sapan yorumlar yapan insanlar var. Örneğin bugün Twitter kullanıcısı @adunyayiyoket, örtülü bir kadının başka kadınlarla başı açık dans ettiği bir fotoğrafını paylaştı. Bu cümlelerle… ?

1. Kullanıcı daha sonra gelen yansımalar üzerine tweet’i sildi ama tabi ki yorumlar yerinde duruyor! Konu bile olmaması gerekirken, başı örtülü kadını eleştiren kullanıcının verdiği yanıtlara bir göz atalım!

2. Biz de öyle düşünüyoruz!

3. Gönderiyi paylaşan kullanıcı gibi ayrıştırma cümleleri kuranların olması adettendir?

4. Ama bunlara gerekli cevabı verenler de oldu ?

5. ?

6. Motamot öyle!

7. Olacak mı? Dans daha önemli!

8. Kesinlikle!

9. ?

10. Kesinlikle!

11. Ve çok güzel görünüyor ?

12. O son kısmı tekrar kaldıralım ? Herkesten çok daha iyi!

13. Kahretsin! Ayrım yapmayın, yargılamayın! Hepimiz istediğimizi yapmakta özgürüz, hep birlikte güzeliz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu