Haber

Sivasspor, Ümraniyespor’u 2-0 mağlup etti

Sivasspor, 2023-24 dönemi öncesi kamp faaliyetleri kapsamında Ümraniyespor ile yaptığı hazırlık maçını 2-0 kazandı.

Yeni dönem hazırlıklarının ikinci etabını Erzurum’da sürdüren Sivasspor, kamptaki 3. hazırlık maçında Trendyol 1. Lig grubundan Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Erzurum Yüksel İrtifa Merkezi’nde oynanan karşılaşmayı Sivasspor 2-0 kazandı.

Mücadeleyi hakem Doğu Yılmaz yönetirken, yardımcılıklarını Yakup Bulut ve Halil Altun yaptı. Emre Can Furuncu dördüncü hakem olarak görev yaptı.

Teknik Direktör Servet Çetin maça; Muammer Yıldırım, Uğur Çiftçi, Samba Camara, Caner Osmanpaşa, Alaaddin Okumuş, Yunus Emre Konak, Samuel Saiz, Hakan Arslan, Emrah Başsan, Ahmed Musa, Clinton N’jie’nin 11’iyle başladı.

Yedeklerde Ali Şasal Vural, Baver Küçükkar, Emre Satmış, Murat Paluli, Mehmet Albayrak, Kader Keita, Özkan Yiğiter, Ziya Erdal, Emirhan Başyiğit, Kaan Onaran, Abdulkadir Parmak, Armin Derlek, Emre Gökay yer aldı.

15. dakikada Clinton N’jie ve 56. dakikada Emrah Başsan kaydetti.

Sivasspor, yeni dönem hazırlıkları kapsamında daha önce Sivas’ta İstanbulspor ile oynadığı maçı 3-0 kazanırken, Erzurum kampında Sabail ile 1-1 berabere kaldı ve Sumgayıt FK’yı 1-0 mağlup etti. – SİVAS

basmakcihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu