Yaşam

SKINCUTICALS’İN EN SEVDİĞİ CREAM AGE INTERRUPTER ADVANCED RENEWED

Kolajen cildin genç görünümünden sorumludur. Glikasyon, vücudumuzda birçok şeker molekülünün proteinlere bağlandığı 20’li yaşlarda ortaya çıkan doğal bir süreç olarak görünürken, gelişmiş glikasyon kollajeni zayıflatır ve görünür yaşlanmayı hızlandırır.

SkinCeuticals AGE Interrupter Advanced’in yeni formülü iki kat daha aktif, patentli molekül Proxylan konsantresi sayesinde kollajen bütünlüğü sağlar ve cilde daha sıkı bir görünüm kazandırır. AGE Interrupter Advanced, glikasyonu önleyen antiinflamatuar özelliklere sahip yeni Glycyrrhizinc Asit içeriği ile metalleri ciltte tutarak şelasyon sağlar ve cilde daha parlak bir görünüm kazandırır.

AGE Interrupter Advanced %12 daha fazla meyve flavonoid özü içerirken, SkinCeuticals’ın en değerli ve güçlü içeriği olan nar ve yaban mersini, yeni formülünün en değerli ve güçlü içeriğidir ve klinik çalışmalar çok daha güçlü bir etki göstermektedir. Antioksidan özler, UV kaynaklı glikasyonun neden olduğu yaşlanma görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Yeni formül aynı anda SkinCeuticals patentli molekül %3 HEPES ve %1 Niacinamide içerir.

SkinCeuticals AGE Interrupter Advanced, bakım ve uygulama rutini sunar

Yüzünüze, boynunuza ve dekoltenize günde bir veya iki kez uygulanan AGE Interrupter Advanced ile evde profesyonel cilt bakımını deneyimlemek için SkinCeuticals’ın yaşlanma karşıtı bakım rutinini keşfedin.

AGE Interrupter Advanced ön bakım rutininde, sabah cildinizi temizledikten sonra ilk SkinCeuticals CE Ferulic antioksidan serumu uygulayın.

SkinCeuticals CE Ferulik Serum; %15 saf C vitamini içeren anti-aging antioksidan serum, normal ve kuru cilt tiplerinin kırışık görünümü ve sıkılık kaybı sorunları için uygundur. 15 kişi üzerinde yapılan klinik çalışmalar sonucunda çevresel faktörlere bağlı cilt hasarlarını -%48’e kadar azalttığı kanıtlanmış olan serum; Hava kirliliği, UV ve metallere karşı üçlü antioksidan koruma sağlar. Ferulik asit, E vitamini ve L-askorbik asit içeren formülü ile CE FERULIC serum; Cildi sıkılaştırır ve ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltır.

AGE Interrupter Advanced yaşlanma karşıtı bakım kremini CE Ferulic Serum’dan sonra uygulayın. Son adım olarak, cildi erken yaşlanma belirtilerine karşı koruyan UV filtreleri ile zenginleştirilmiş nemlendirici güneş koruyucumuz UltraFacial Defence SPF 50’yi uygulayarak güne başlamaya hazırlanın.

UltraFacial Defence SPF 50, içerdiği Mexoryl ve Titanium Dioxide sayesinde UVA ve UVB ışınlarına karşı geniş spektrumlu koruma sağlar. Tüm cilt tiplerine uygun yüksek korumalı güneş kremi sayesinde gün boyu size zararlı UV ışınlarından yüksek koruma sunar.

haberkozluk.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu