Haber

Son Dakika: Altay Bayındır resmen Manchester United’da

F.Bahçe’nin milli eldiveni Altay Bayındır, Manchester United’a transfer oldu. 25 yaşındaki kalecinin İngiliz devle 2027 yılına kadar sözleşme imzaladığı öğrenildi.

MANCHESTER UNITED’TA GİYEN İLK TÜRK

Altay Bayındır, Manchester United’a imza attıktan sonra yaptığı açıklamada, “Manchester United’a katılmak ve bu inanılmaz kulübü temsil eden ilk Türk oyuncu olmak büyük bir onur.” dedi. söz konusu.

5 MİLYON EURO TAHVİL HİZMETİ

Fenerbahçe, yaptığı açıklamada transferin maliyetini şöyle açıkladı: “Kulübümüz, milli kalecimiz Altay Bayındır’ın transferinde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United FC’ye bir sonraki satıştan yüzde 20 pay alarak 5 milyon Euro’ya transfer olacak. ve satış bedelinin 10 milyon avroyu aşması halinde 1 milyon avro şeklinde mutabakata varıldı.” söylendi.

“KALBİMİZ HER ZAMAN SENİNLE YANINDA”

Fenerbahçe’den Altay Bayındır’a veda mesajında, “21 yaşında merhaba dediğiniz Çubuklu’yla bugün bir hikayeyi geride bırakıyorsunuz. Sıkıntılı günler geçirdiniz, muhtemelen çok üzüldünüz ama biz de çok üzüldük. ama sen Sarı Lacivert’e inanmaktan ve bu formaya tutunmaktan asla vazgeçmedin! Bu artık senin için yeni bir mücadele. Unutma, kulübün ve taraftarın her zaman yanında! Fenerbahçe her zaman senin evin! Kalbimiz her zaman seninle! Başarıların Gururumuz olacak, sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuz olacak! sözleri kullanıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu