Ekonomi

TMSF’den araç almak isteyenlere uyarı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), düzenlediği lüks araç ihalesi nedeniyle kurumun adı ve logosu kullanılarak vatandaşların aldatıldığı yönündeki haberlerin ardından açıklama yaptı.

TMSF, bir kamu kurumu olarak satışları ilgili mevzuat çerçevesinde gerçekleştirdiğini ve bunların şeffaflık ilkesine uygun olduğunu vurgulayarak, bu satış süreçlerine kimsenin aracılık edemeyeceğini belirtti.

TMSF, geçtiğimiz günlerde açıkladığı lüks araçların yer aldığı ihalelerin, ihale şartnamelerine itirazı olmayan herkesin katılımına açık olduğunu belirterek; Tüm ihale bilgilerine kurumun internet sitesi https://www.tmsf.org.tr üzerinden ulaşılabileceğini kaydetti.

TMSF Kurumsal İrtibat Müdürlüğü kamuoyuna açıklama yaptı ”çantacı, aracı, komisyoncu”gibi isimlerle anılan kişilere karşı dikkatli olunması gerektiğini, kimsenin duyuru yapmadan çok düşük fiyatlara araç almasının mümkün olmadığını vurguladı.

22 Şubat 2024 günü saat 10.00’da TMSF binasında yapılacak ihalede Bentley, Porsche, Mercedes ve Land Rover başta olmak üzere çeşitli marka ve modellerde 19 araç satışa sunuluyor.

KAYNAK: HABER7

puturge-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu