Yaşam

BİLİMİN GÜCÜNDEN İLHAM ALAN DERİ DÜNYASINA DAVET

30 yılı aşkın süredir 40’tan fazla bilimsel çalışma ile kanıtlanmış yüksek performanslı formülleri sayesinde cilt bakımında gözle görülür bir dönüşüm yaratan SkinCeuticals, bilimin gücünden ilham alan dünyasını ve AGE Interrupter Advanced’i keyifli bir davetle tanıttı.

SkinCeuticals’ın özel davetine Çağla Şikel, Ece Vahapoğlu, İdil Müellif, Ceylan Çapa, Ece Tuncel, Fatoş Mildon, Alara Mildon, İpek Develi, Jülide Berkman, Mina Ceran, Sibel Karakaşlı, Nastassia Jacober, Tuçe Peksayar. . SkinCeuticals AGE Interrupter’ın yeni formülünün keşfedildiği davette misafirler, marka dostu Çağla Şıkel ve Uzman Dermatolog Cansu Şahin’in keyifli cilt bakımı sohbetini dinleme fırsatı buldu.

Keyifli sohbetin açılışını yapan L’Oréal Dermatolojik Pleasure Genel Müdürü ve Ülke Etik Temsilcisi Sinem Saraçer Turanlı, “L’Oréal Dermatolojik Pleasure olarak ismimizi geleceği sağlık ve keyifle kurma misyonumuzdan alıyoruz. Biz maruz kaldıkça ve belirsizlikler nedeniyle dünyadaki gerilim nedeniyle büyüyor. Değişen bu dünyada, tamamlayıcı dermatolojik markalarımız ve son teknolojilerle geliştirdiğimiz hizmetlerimiz kritik bir rol oynamaktadır. Kümenin misyonunu ve adımlarını sözleriyle anlattı.


Çağla Şıkel, “Bugün sizlerle birlikte olmak benim için ayrı bir önem ve zevk çünkü SkinCeuticals ile kısa bir süre önce değil 13 yıl önce tanıştım. O zamandan beri SkinCeuticals ürünleri güzellik ve bakım rutinimin vazgeçilmez bir parçası oldu ve bu konuda tutkulu oldum. Bilimin gücünden ilham alan formüllerine ve üstün antioksidan uzmanlığına da güveniyorum… Mesela ben daha önce çok güneşe çıkan biriydim, o zamanlar bile SkinCeuticals kullanıyordum ve cildimde hiç lekelenme olmamıştı. Cildim her zaman parlaklığını korudu. sözlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Keyifli sohbetin ardından misafirler, SkinCeuticals uzmanları eşliğinde markanın antioksidanları ve benzersiz formüllere sahip ürünlerini yakından tanıma fırsatı buldu.

Antioksidan otoritesi SkinCeuticals, tüm C vitaminlerinin aynı olmadığının altını çizerek, C vitamini serumunu “antioksidan” sınıfına sokan 3 özelliğin olduğunu belirtiyor. Bu noktada SkinCeuticals, antioksidanları L-askorbik asit-saf C vitamini, %10-20 yüksek konsantrasyon ve <3,5 asidik Ph temel alınarak formüle edilmiştir. Patentli formüllerinin sırrı, birbirinin ortasındaki sinerjistik etkiyi arttırmaktır. Duke Parametrelerini ve birçok antioksidanı bir arada kullanarak. Bu sayede, gözle görülür bir fark yaratan, kararlı, saf bileşenlerle etkili formüller geliştirir. Klinik araştırmalarda kanıtlanmış patentli formülleri ile 30 yıl önce antioksidanları keşfettiğinden beri uzmanlığını sürdüren SkinCeuticals, her cilt tipine ve tüketiciye uygun antioksidan çeşitleri sunmaktadır.


SkinCeuticals’ın favori kremi AGE Interrupter Advanced yenilendi

SkinCeuticals’ın dünyada ve Türkiye’de en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan AGE Interrupter yaşlanma karşıtı krem ​​yenilendi. AGE Interrupter Advanced adlı yeni formül, 15 yıllık glikasyon uzmanlığıyla kollajen kaybının görünümünü ve glikasyonla ilişkili yaşlanma belirtilerini gözle görülür şekilde azaltır.

Glikasyonun zamanla doğal olarak gerçekleşen bir süreç olduğuna değinen Uzman Dermatolog Cansu Şahin, İleri Glikasyon Son Ürünlerinin (AGE) 20 yaşından itibaren kullanılması gerektiğini söyledi: “Vücuda çok fazla şeker girmesi sonucu şeker moleküllerinin proteinlere bağlanmasına glikasyon denir. Kollajen içeriği 25-34 yaşların ortalarında en yüksektir. 40 yaşına kadar kademeli olarak %25 oranında azalır. Glise kollajen ilk kez 20 yaşında görülür. Bu doğal süreçte cildin değerli yapıları olan kollajen ve elastin proteinleri zarar görür. Bu da cilt sarkmalarına ve kırışıklıklara neden olur. Glikasyonu azaltmak ve cildimizi korumak için düzenli eğitim ve etkili cilt bakımı çok değerlidir.” sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

SkinCeuticals Marka Müdürü Melis Şahin, yenilenen formüldeki değişikliklerle ilgili şunları söyledi: “Yeni formül, markanın kollajen bütünlüğü için patentli molekülü olan Proxylane Concentrate içerir ve böylece cilde iki kat daha aktif bir etki sağlar. Antienflamatuvar olan ve parlaklığı artırmaya yardımcı olan glikasyonu önlemek için yeni bir bileşen olarak GLİSİRRETİNİK ASİT eklendi. Ayrıca AGE Interrupter Advanced ile %12 daha fazla meyve flavonoid özü içerir. Antioksidanlar olmazsa olmazımız! İçeriğindeki nar ve yaban mersini ile daha iyi çalıştığını klinik araştırmalarımız göstermektedir. Formülümüzde koruduğumuz diğer değerli bileşenler ise patentli molekülümüz %3 HEPES ve %1 Niasinamiddir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu