Haber

AK Parti KARABÜK adayı açıklandı mı? SON DAKİKA AK Parti KARABÜK 2024 Belediye Başkanı adayı kim?

AK Parti’nin Karabük adayı kesinleşti mi? Soru, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün yapılacak törende 48 ilin adaylarını açıklamasıyla netleşti ve gündeme geldi. AK Parti, bugün yerel seçimler için ikinci aday tanıtım toplantısını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda AK Parti Karabük Belediyesi’nin başkan adayının kim olduğu araştırılıyor. Peki AK Parti HAK Karabük KARI’nın adayı belli oldu mu? SON DAKİKA AK Parti Karabük Belediyesi’nin 2024 yılı lider adayı kim? Detaylar burada…

AK PARTİ KARABÜK ADAYI AÇIKLANDI MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün düzenlenen törenle 48 ilin adaylarını açıkladı. ATO Kongre Merkezi’nde saat 14.00’te yapılan toplantıyla AK Parti Karabük’ün adayı Özkan Çetinkaya oldu. Buna göre AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde Karabük Belediyesi’nin lider adayı olacak. Erdoğan’ın açıklamasından saatler önce AK Parti’nin Ankara ve Karabük’ün de aralarında bulunduğu birçok ilde aday göstereceği isimler belli olmuştu.

AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE LİDER ADAYI 2024 KİMDİR?

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Karabük Belediyesi başkan adayı Özkan Çetinkaya oldu.

KARABÜK BELEDİYESİ LİDER ADAYI ÖZKAN ÇETİNKAYA KİMDİR?

Özkan Çetinkaya, 1988 yılında Karabük’te doğdu. İlköğrenimine Karabük’te başladı ve ardından Alfred Üniversitesi İstanbul Kampüsü’nde İngilizce İşletme eğitimi aldı.

Profesyonel kariyerine aile şirketlerinde yönetici olarak başlayan Çetinkaya, özellikle madencilik, lojistik ve demir çelik departmanlarında faaliyet göstermektedir. Bu branşlardaki görevleri sayesinde geniş bir sektörel deneyim kazanmış ve şirketlerin yönetiminde etkin rol üstlenmiştir.

Siyasi arenada da aktif rol oynayan Çetinkaya, geçmişte AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve Karabük Belediye Meclis Üyeliği gibi önemli görevlerde bulundu. Ayrıca çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yer aldı ve toplumla etkileşimde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu