Haber

İBB Şehir Tiyatroları Turlarına Devam Ediyor

ŞEHİR TİYATROLARI “OSCAR” OYUNUYLA KARTAL’DA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın beğenilen oyunlarından “Oscar” Kartal’da seyirciyle buluşuyor.

Claude Magnier tarafından yazılmıştır, Asude ZeybekoğluTercüme eden, Ersin Umuluyöneten “Oscar”, 6 Şubat 2024 Salı günü saat 20.30’da Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde sahneleniyor.

İBB Şehir Tiyatrosu Turları Devam ediyor

İBB Şehir Tiyatroları Şubat ayında farklı kültür merkezleri ve sahnelerde yeni oyunlarla turnelerine devam ediyor. Tur programı aşağıdaki gibidir:

Oscar 6 Şubat Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi

Yaşamak mı Ölmek mi? 13 Şubat Yenibosna Dr. Enver Ören Kültür Merkezi

Uçurtmanın Kuyruğu 16, 17, 18 Şubat Eskişehir Operası Sahnesi

Gül’e Ağıt 20 Şubat Tuzla İdris Güllüce Kültür Merkezi

İBB Şehir Tiyatroları, klasik ve çağdaş oyunlarını farklı illerin yanı sıra İstanbul’un birçok ilçesinde de seyirciyle buluşturmaya devam edecek.

OSCAR

Christian Jacqueline’e, Colette ise Oscar’a aşıktır. Christian, uzun zamandır sevdiği kızı Mösyö Bernard’a sormak niyetindedir. Colette ise babası Mösyö Bernard’a söylediği yalandan yola çıkarak sevgilisiyle evlenme planları yapmaktadır. Ancak Christian ne gerçek kızı ister ne de Colette gerçek adamla evlenmek üzeredir. Birkaç dakika içinde karmaşıklaşan olaylar kolay çözülecek gibi görünmüyor.

Oyunda Abdullah Topal, Aslı Aybars, Asrın Gurur Kuyucak, Cem Karakaya, Ceylan Çete, Davet Büyüksayar, Damla Cangül Yiğit, Aslı Şahin, Hakan Gümüş, Hüseyin Emre Şen, İrem Erkaya, Neslihan Ayşe Öztürk, Oğuzhan Oğuzyer alır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-sungurlu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu